Τι είναι το πρόγραμμα «LoveToys»

Τι είναι το πρόγραμμα «LoveToys»

Το πρόγραμμα ανταλλαγής παιχνιδιών «LoveToys» σχεδιάστηκε από την πλατφόρμα Swaplanet σε συνεργασία με το Public για να δοθεί μια δεύτερη ζωή στα παιχνίδια που αγάπησαν τα παιδιά σου αλλά δεν τα χρειάζονται πια.

Στόχος του προγράμματος είναι να συλλεχθούν λούτρινα παιχνίδια, ξύλινα παιχνίδια και βρεφικά παζλ για να τα επιλέξουν μέσω της πλατφόρμα μας άλλα παιδιά.

Τώρα δίνουμε μια δεύτερη ζωή και στα παιδικά παιχνίδια!

Τώρα δίνουμε μια δεύτερη ζωή και στα παιδικά παιχνίδια!

Ξεκίνησε το πρόγραμμα ανταλλαγής παιχνιδιών «Love Toys» από την Swaplanet και τα Public!

Βήμα 1: Eντόπισε τους κάδους για τα παιχνίδια στα καταστήματα Public. Θα τα δεις σίγουρα είναι μικρά πορτοκαλί φορτηγάκια!

Στα καταστήματα: Public Athens Metro Mall, Μαρούσι, Mall Athens, Συγγρού και Γέρακα.

Βήμα 2: Βάλε στους κάδους καθαρά ξύλινα και λούτρινα παιχνίδια και βρεφικά παζλ, σε καλή κατάσταση. (Λούτρινα έως 25εκ. ύψος, ξύλινα παιχνίδια και βρεφικά παζλ έως 20εκ)

Βήμα 3: Σκάναρε τον κωδικό που θα βρεις στον κάδο και κέρδισε άμεσα κουπόνι 10€.

Βήμα 4: Εξαργύρωσε το κουπόνι σου στην πλατφόρμα Swaplanet!

Τα παιχνίδια σου μετά από ποιοτικό έλεγχο, θα βρουν μια δεύτερη ζωή σε μια άλλη οικογένεια, μέσω της πλατφόρμας μας, ενώ ένα μέρος των παιχνιδιών δωρίζεται σε συνεργαζόμενους φορείς.

Συνέβαλε κι εσύ στην κυκλική οικονομία!

Η βιομηχανία των παιχνιδιών είναι η βιομηχανία με τη μεγαλύτερη έκταση πλαστικών στον κόσμο, ενώ οι μελέτες δείχνουν ότι τα συστήματα επαναχρησιμοποίησης (reuse) παρέχουν την υψηλότερη ευκαιρία για μείωση της ρύπανσης των πλαστικών (μείωση 30 τοις εκατό έως το 2040) αντικαθιστώντας ορισμένα από τα πιο προβληματικά και περιττά προϊόντα.

Αγοράζεις ρουχαλάκια & βιβλία (σε λίγο και παιχνίδια 😉) στις χαμηλότερες τιμές!

Στέλνεις ρουχαλάκια & βιβλία

Κερδίζεις πλανήτες (1 Πλανήτης = 1 Ευρώ)

Τους εξαργυρώνεις

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχει ισχύς στο κουπόνι;

Όχι μπορείς να το
εξαργυρώσεις όποτε θέλεις (το κάθε κουπόνι ισχύει για μια αγορά ανά πελάτη)

Πότε θα αναρτηθούν τα παιχνίδια στην πλατφόρμα;

Τα παιχνίδια θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα σταδιακά, αφότου τα συλλέξουμε και γίνει η διαλογή
τους.

Χρειάζεται να στείλω ρούχα πρώτα για να μπορέσω να αγοράσω;

Όχι, σου δίνουμε 75 πλανήτες όταν δημιουργείς τον λογαριασμό σου, ώστε να μπορείς να κάνεις την πρώτη σου παραγγελία και να μας δοκιμάσεις.

Μπορείς να μας στείλεις τα παιδικά ρουχαλάκια στη συσκευασία που θα παραλάβεις από την παραγγελία σου ή να παραγγείλεις τη δωρεάν τσάντα μας.

Τι είναι οι πλανήτες;

Οι πλανήτες είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα μας για να σου πιστώσει την αξία των ειδών που μας αποστέλλεις προς ανταλλαγή. 1 Πλανήτης = 1 Ευρώ. Οι πλανήτες μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο στην πλατφόρμα της Swaplanet, για να γίνει επιλογή των ειδών προς παραγγελία.

Κάθε είδος έχει μια αξία που χωρίζεται σε δύο μέρη: 

α) την τιμή με πλανήτες

β) την τιμή χωρίς πλανήτες

Όταν έχεις πίστωση σε πλανήτες διαλέγεις τα είδη που θέλεις να
παραγγείλεις, εξαργυρώνοντας την πίστωση σου σε πλανήτες και έχεις μεγάλη έκπτωση σε κάθε ρουχαλάκι. Κάποιος που δεν έχει πίστωση σε πλανήτες, τότε πληρώνει όλη την αξία που αναφέρεται σε κάθε είδος, δηλαδή και την αξία των
πλανητών και την αμοιβή υπηρεσίας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας εάν δεν
σου φτάνουν οι πλανήτες της πίστωσής σου για να ολοκληρώσεις τις αγορές σου μπορείς να αγοράσεις επιπλέον όσους πλανήτες χρειάζεσαι.

Για παράδειγμα, όταν έχεις πίστωση, και θέλεις να παραγγείλεις ένα πουλόβερ αξίας 15,99 ευρώ, θα εξαργυρώσεις 12 πλανήτες και θα πληρώσεις ΜΟΝΟ 3,99 ευρώ. Οι πελάτες που δεν έχουν πίστωση σε πλανήτες θα πληρώσουν την πλήρη αξία των 15,99 ευρώ. 

Πώς σας στέλνω τα ρούχα μου;

Στείλε δωρεάν, πλυμένα, καθαρά και σε εξαιρετική κατάσταση, ρουχαλάκια, παπουτσάκια και βιβλία, και θα λάβεις τους πλανήτες σου εντός λίγων ημερών.

Μπορείς να μας στείλεις μόνο ένα χάρτινο κουτί (max 17X45X60εκ) ή μία swaplanet τσάντα τη φορά.

Tip: Μπορείς να βρεις εύκολα το κουτί από το mini market/super market της περιοχής σου.

Στόχος μας είναι να μειώσουμε το πλαστικό εντελώς από τις διαδικασίες μας, παρόλο που οι τσάντες που χρησιμοποιούμε είναι φτιαγμένες από 90% αντακυκλωμένο πλαστικό.

Μόλις ετοιμάσεις τα είδη συμπλήρωσε τη φόρμα αποστολής, και άφησε το γεμάτο κουτί ή την τσάντα σε ένα locker του Box Now, που βρίσκεται στη γειτονιά σου, για να μην περιμένεις τον κούριερ να έρθει.

Βρες εδώ το πλησιέστερο locker. Εάν δεν υπάρχει Box Now κοντά σου, επίλεξε "Κούριερ" ως μέθοδο αποστολής.

Εάν δεν έχεις βρει κουτί μπορείς να παραγγείλεις τη ΔΩΡΕΑΝ τσάντα μας εδώ.

Εάν η παραγγελία σου φτάσει σε κουτί της Swaplanet, μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να μας στείλεις τα ρουχαλάκια που δεν χρειάζεσαι και είναι σε καλή κατάσταση.