Οργανισμοί που υποστηρίζουμε

Η Swaplanet συνεργάζεται με καταπληκτικούς ανθρώπους στους Μη Κερδοσκοπικούς οργανισμούς της Fabric Republic, της Khora και της Immortaliting, δωρίζοντας τους πλεονάζοντα ενδύματα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.

 

 
Fabric Republic Logo
Η Fabric Republic λειτουργεί ως ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης ενδυμάτων το οποίο επικεντρώνεται στις καθημερινές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, στην βιωσιμότητα και στην ανάπτυξή αυτής.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: 

 

    
Khora Athens Logo
 
Η Khora είναι ένας οργανισμός που εδρεύει στην Αθήνα και παρέχει υπηρεσίες σε οποιονδήποτε βρίσκεται σε ανάγκη, μέσω του κοινοτικών κέντρων, τα οποία βρίσκονται σε τρία κτίρια, στην Κυψέλη και στα Εξάρχεια.  Οι αξίες που διέπουν τον οργανισμό είναι η αλληλεγγύη, η αυτονομία, η κοινότητα και το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην πρόσβαση σε βασικά αγαθά ώστε να ζήσουν μέσα στην πόλη αυτή.
  
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: 
 
Η Immortaliting  υποστηρίζει όλους τους ανθρώπους, που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε όμορφα και χρήσιμα ρούχα, ακόμη και όταν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν. Ο οργανισμός υποστηρίζει τις βασικές αρχές της ηθικής μόδας και της κυκλικής οικονομίας και πιστεύει ακράδαντα, ότι τα ρούχα είναι ζωντανοί οργανισμοί, που μπορούν να αποτελέσουν σημείο ένωσης των ανθρώπων και όχι απλά ένα στοιχείο κοινωνικής διάκρισης.
 
Η εμφάνισή μας λέει πολλά για εμάς και η εξωτερική μας εικόνα μας χαρακτηρίζει. Είναι ένα διαβατήριο για ίσες ευκαιρίες προς όλους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα σε μια καλή ζωή, ένα λειτουργικό σπίτι και μια καλή δουλειά. Μια όμορφη εμφάνιση μπορεί να ενδυναμώσει τους ανθρώπους ώστε να επανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.
   
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: 
   
   
   
   
We4all
H We4All είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 2018 μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. Καταπιάνεται με ποικίλλες δράσεις όπως αναδασώσεις, καθαρισμός ακτών, διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σε σχολεία και άλλους οργανισμούς για αύξηση περιβαλλοντικής ευαισθησίας κ.α.Η πλατφόρμα μας υποστηρίζει το έργο της We4All, σχετικά με τις δενδροφυτεύσεις και την εκπαίδευση και κατάρτιση παιδιών για το περιβάλλον, δίνοντας 2% των ετήσιων εσόδων μας.
  
  
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: