Πολιτική Επιστροφών

Έχουμε πολιτική επιστροφών 14 ημερών, χωρίς καμία ερώτηση. Εάν ένα αντικείμενο είναι ελαττωματικό, δεν ταιριάζει ή απλά δεν αρέσει στο παιδί σου, μπορείς να το επιστρέψεις.

Για να πραγματοποιήσεις επιστροφή ειδών, χρειάζεται απαραίτητα να συμπληρώσεις αυτήν τη φόρμα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σου. Τα επιστρεφόμενα είδη θα πρέπει να φτάσουν σε εμάς εντός 7 ημερών από τη συμπλήρωση της φόρμας. Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται αποδεκτή έπειτα από αυτό το χρονικό όριο.

 

Τρόποι επιστροφών:

Υπάρχουν δύο τρόποι επιστροφής ειδών:

1. Εκπτωτικό κουπόνι: 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εκπτωτικό κουπόνι ίσης αξίας ώστε να το χρησιμοποιήσεις στην επόμενη αγορά σου.

2. Επιστροφή χρημάτων: 

Εάν η παραγγελία σου πληρώθηκε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal, θα σου επιστρέψουμε το ποσό χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής. Εάν η παραγγελία εξοφλήθηκε με αντικαταβολή ή παρέλαβες με πληρωμή στο κατάστημα, η επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Σε αυτήν την περίπτωση, φρόντισε να αναγράψεις στη φόρμα επιστροφών τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού (όνομα δικαιούχου και IBAN) για τη μεταφορά.

 

Προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που το είδος ή τα είδη που θέλεις να επιστρέψεις αποτελούσαν μέρος κάποιας προσφοράς στην αρχική σου παραγγελία (λ.χ. δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν είδη όπως η προσφορά ''Αγόρασε 3, πάρε 4'', κλπ) τότε θα λάβεις επιστροφή το ανάλογο ποσό (το ποσό δηλαδή που εξαρχής πλήρωσες) και όχι την αρχική τιμή του προϊόντος εκτός προσφοράς. 

Για παράδειγμα, αν η αρχική σου παραγγελία είχε αξία άνω των 29 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και επιθυμείς να επιστρέψεις κάποια είδη, τότε τα μεταφορικά παραμένουν δωρεάν μόνον εάν τα προϊόντα που κράτησες εξακολουθούν να έχουν αξία άνω των 29 ευρώ. Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που κράτησες, έπειτα από την επιστροφή, έχουν πλέον αξία μικρότερη των 29 ευρώ, τότε θα σου επιστρέψουμε το ποσό των προϊόντων αφαιρώντας το κόστος μεταφορικών (3.90 ευρώ για courier 2.50 ευρώ για BoxNow).

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν που έλαβες δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή ή παρουσιάζει ελάττωμα το οποίο δεν αναγράφεται, τότε η επιστροφή πραγματοποιείται πάντα με χρέωση δική μας.